Kontakt

Solvärmeboken

Solvärmeboken är en lättillgänglig och praktiskt inriktad bok för villaägare som vill investera i solvärme. Även om boken har några år på nacken är dess innehåll högaktuellt och av stort praktiskt värde för de som vill få en överblick kring tekniken.

Solvärmeboken är pedagogiskt uppbyggd och anpassad för att kunna läsas utan förkunskap. Boken tar upp allt ifrån solinstrålning till ekonomi och sovlärmens samspel med andra värmekällor. Läsaren får hjälp att planera sin installation och vägleds via en konkret lathund och hjälpande ordlista. Naturligtvis finns där också ett utförligt avsnitt kring solvärmens ekonomiska förutsättningar.

beställ boken

Beskrivning

Är du intresserad av miljöanpassat byggande är det här definitivt boken för dig. Här får du lära dig det mesta om solfångare och solvärmesystem. Kortfattat presenteras alla fördelar och sånt som kan vara nödvändigt att veta för att göra en bra solvärmeinvestering.

Solvärmeboken är helt enkelt oumbärlig för dig som ska investera i solvärme och den har sålts i över 15 000 exemplar ! Boken är en praktisk lathund som snabbt kan ge dig svar på de vanligaste och viktigaste frågorna. Med tanke på hur mycket pengar det finns att spara på denna typ av uppvärmning gör Solvärmeboken extra intressant.

Ur innehållet: Termosifonsystem. Poolsolfångare. Luftsolvärmesystem. Solceller-solel. Solvärme i kombination med el, gas, värmepump, fjärrvärme, vedeldning, pellets m.m. Bygg din egen solfångare. Ekonomi och lönsamhetsberäkningar.

Innehållsförteckning