Referenser

Lars Andrén är en av Skandinaviens mest anlitade föreläsare på tema solenergi med en unik kunskap kring solel och solvärme –  både vad avser bredd och djup. Lars är med sin sakkunskap och lättsamma framtoning mycket omtyckt och flitigt anlitad. Nedan presenteras ett axplock av referenser. Önskas någon speciell referens kan det naturligtvis ombesörjas efter förfrågan.

Granitor anlitade Lars Andrén som föreläsare och inspiratör för våra chefsdagar. Lars presenterade en spännade framtidsspaning inom ”Grön Teknik” med fokus på solel, energilagring och energieffektivisering. För Granitor är detta en intressant bransch som drivs av marknadens behov och en snabb teknikutveckling. Lars både öppnade och knöt ihop säcken med välformulerade frågor och svar till publiken som fick en ordentlig framtidsspaning inom området.

Joakim Akre - Chef Affärsutveckling, Kommunikation & Marknad

Vi anlitade Lars som moderator för vårt digitala event Solvärmedagen den 6 december 2021. Med sin kunskap inom solvärme och med ett brinnande engagemang ledde han oss igenom det fyra timmar långa eventet med sprudlande energi och positivitet hela vägen. Anlita honom om ni vill ha Sveriges bästa moderator.

Anna Werner, VD

Som energi-och klimatrådgivare bl.a. för Vallentuna kommun utanför Stockholm, anlitade jag Lars Andrén som talare vid ett digitalt solels-seminarium i slutet av maj 2020. Under det mötet fick både småhusägare och bostadsrättföreningar mycket bra information om hur solel fungerar och vad man ska tänka på både beträffande installationer och det ekonomiska. Åhörarna som även fick möjlighet att ställa frågor, var mycket nöjda med informationen och de svar de fick.

Hélène Henriksson

Lars kom till Halmstad Energi och Miljö för att inspirera och lära oss mer om solenergi. Med stor entusiasm visade han på ett lättsamt sätt bra information om solceller. Han har mycket kunskap och det blev en bra diskussion om hur vi kan driva vår paketering av solceller vidare. Hans entusiasm smittar av sig!.

Erik Olsson